Verslag Col.Boys 1 – FC de Westhoek 1

De tweede thuiswedstrijd voor  de competitie was voor de Boys tegen FC de Westhoek , deze ploeg zag ik als 1 van de kanshebbers voor promotie dit seizoen . Na het gelijke spel van vorige week tegen WIK en het onnodige verlies tegen Duiveland zou het voor de Boys lekker zijn om deze wedstrijd te winnen. Joeri Goulooze was terug van schorsing , maar daarin tegen was Steffan de Looff  weer afwezig door een schorsing .

De Boys begonnen goed aan de wedstrijd en namen de wedstrijd in handen en dit leverde ook best wel kansjes op , maar de bal wou er niet in voor de Boys toch na 25 minuten werd de bal veroverd door Justin v.d. Weele die de bal aan  Joeri Goulooze gaf en deze legde de bal keurig voor het doel waar  Thijs Nuijens de bal keurig in het doel schoof. Ook de Westhoek kreeg nog een goede kans , maar de snel uitkomende Raymond Yuen voorkwam de gelijkmaker. En zo gingen de Boys rusten met een 1-0 voorsprong.

Na de rust gingen de Boys op zoek naar de tweede treffer  en kregen daar ook de kansen voor zo waren Joeri Goulooze en Thijs Nuijens heel dicht bij een doelpunt , maar hun vizier stond niet goed en zo bleef de Westhoek in de wedstrijd. 7 minuten voor tijd ging het toch mis voor de Boys toen een speler van de Westhoek de bal op het middenveld kreeg en hij dacht ik schiet maar eens op goal en deze ging in het doel. Westhoek ging op jacht naar een tweede doelpunt en die kregen ze ook toen een voorzet van de rechterkant werd binnengekopt . Colijn heeft zichzelf vandaag niet beloond waar het gezien de wedstrijd eigelijk wel recht op had en dat waren drie punten.

Volgende week wacht voor de Boys de uitwedstrijd  tegen WFB uit Ouddorp aanvang 14.30 uur