Col.Boys 1 – Lewedorpse Boys 1

Zaterdag stond de belangrijke wedstrijd op het programma voor het eerste van Colijnsplaatse Boys. Er moest gewonnen worden om rechtstreekse degradatie te voorkomen. De tegenstander deze middag was Lewedorpse Boys die maar twee punten boven de Boys stonden. De Boys misten deze middag de gebroeders de Looff op het middenveld en ook nog altijd Joeri Goulooze die een half jaar voor school op de Antillen is.

We kunnen alle excuses op papier zetten, maar beide ploegen beginnen met 11 spelers en die moesten het laten zien. Het leek echter wel of er maar één ploeg kwam om te voetballen en de andere figurant was, want Lewedorpse Boys liet zien waarvoor ze vandaag kwamen en dat was winnen. Het is dat het vizier van Lewedorpse Boys niet goed gericht stond want met een ruststand van 0-2 mochten de Boys nog in hun handen knijpen.

Na de rust een wel iets beter Colijn, maar echt gevaarlijk worden deden ze niet. Het was invaller Danny van Boxel die in de laatste minuut van de wedstrijd toch nog de stand op 1-2 bracht na een voorzet van Dave Bout.

Het doek lijkt nu wel gevallen voor de Boys. Alleen een wonder kan het eerste nog redden van degradatie naar de 4e klasse. De achterstand op een nacompetitie plaats bedraagt nu 5 punten met nog 3 wedstrijden te gaan. Ik weet het; de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Zaterdag wacht voor de Boys de zware uitwedstrijd tegen koploper Arnemuiden en misschien kunnen de Boys voor een verrassing zorgen, wie weet! Aanvang van deze wedstrijd is om 14:30 uur.