Verslag ColBoys/Wolfaartsdijk O17-1 – De Meeuwen O17-1 zaterdag 18 september

Het is de eerste competitie wedstrijd na corona met het nieuwe 017 team. Het was 11 uur, de scheidsrechter floot af en de wedstrijd was begonnen. Na een paar minuten kreeg Colijn-Wolfaartsdijk gelijk een kansje na een mooie dieptebal op Yordi, helaas ging deze er niet in. Hierna raakte Julian geblesseerd en verliet het veld. Tristan kwam erin en Terrence schoof een plekje naar achter naar laatste man. De eerste helft was het een enorm spannende wedstrijd met aan allebei de kanten een aantal kansjes, de Meeuwen met een mooie vrije trap met een mooie redding van Tim en Colijn-Wolfaartsdijk met een corner die maar net naast werd gekopt door Nick. De scheids floot af, 0-0 bij rust in een enorm spannende wedstrijd. In de tweede helft ging Colijn-Wolfaartsdijk steeds meer het spel in handen nemen en werden de meeuwen steeds terug gedrongen. Echter was de eerste grote kans in de tweede helft voor de Meeuwen na een mooie lange bal, echter werd deze bal op het laatste moment nog goed verdedigd. Hierna nam Colijn-Wolfaartsdijk het spel helemaal over en volgde er enorm veel kansen, waarvan er 2 uitsprongen. Jammer genoeg had de goede keeper van de Meeuwen hier nog een antwoord op. Richting het eind van de tweede helft maakte Thomas een mooie actie in de zestien en werd hij weer gestopt door de keeper, gelukkig was Cas er enorm snel bij en scoorde de rebound, 1-0 Colijn-Wolfaartsdijk. Na de goal waren er aan Colijn-Wolfaartsdijk kant nog een aantal goede kansen waarvan een hard schot van Yordi op de paal. De scheids floot af en het spel was klaar, Colijn-Wolfaartsdijk 017-1 won de eerste wedstrijd van het nieuwe competitieseizoen met 1-0 van de Meeuwen 017-1.