Wedstrijdverslag Patrijzen 1 – Col.Boys 1 – Zaterdag 11 september

Na de nederlaag van vorige week tegen Wolfaartsdijk , moesten de de Boys deze zaterdag aantreden in de tweede wedstrijd in de poulefase van de beker. Tegenstander was derde klasser Patrijzen die in de eerste wedstrijd met 4-1 hadden gewonnen van Bevelanders.

De Boys miste de geblesseerde Danny de Looff en Lars Siereveld . Na 13 minuten te hebben gespeeld kwamen de Boys op 1-0 achterstand . De Boys leden balverlies op het middenveld en toen kon Patrijzen richting de 16 meter het schot dat volgende werd door een speler van de Boys van richting veranderd waardoor doelman Raymond Yuen kansloos was. Nu moesten de Boys toch de aanval zoeken en na 20 minuten te hebben gespeeld kreeg Koen van Os de bal hij ging de 16 meter in en werd neergelegd .De scheidsrechter wees naar de stip en Joeri Goulooze belastte zich met de strafschop en schoot deze beheerst in 1-1. In de 40e minuut verspeelde de Boys wederom de bal op het middenveld en kreeg de aanvoerder de bal en hij schoot de bal naast doelman Yuen en wederom keken de Boys weer tegen een achterstand aan en deze was tevens de ruststand .

Na de rust kregen de Boys toch de kansen om de gelijkmaker te maken maar het vizier stond vandaag niet op scherp, In de 70e minuut kreeg Jesse de Jong zijn tweede gele kaart in de wedstrijd en mochten de Boys verder met 10 man en toen de 3-1 op het bord kwam was de wedstrijd helemaal gespeeld en liep Patrijzen nog uit naar 5-1.

Wederom leden de Boys veel balverlies op het middenveld waardoor de druk op de achterhoede groot werd. Volgende week wacht de laatste wedstrijd in deze poule en dan wacht de Noord-Bevelandse derby tegen Bevelanders op het programma . De wedstrijd begint om 14.30 uur in Colijnsplaat.