Verslag GPC-JO13

Zaterdag 12 november traden we in Vlissingen aan voor de wedstrijd tegen GPC.

Het eerste deel van de 1e helft was Colijn veelal in balbezit en had Luca het rustig. We kregen wat kleine kansen en GPC kwam pas in het 2e deel van de 1e helft ook wat vaker in de buurt van ons doel. Het bleef 0-0 tot de rust en dat gaf de verhouding tot dan toe aardig weer.

Normaal gesproken is de 2e helft ons betere deel van de wedstrijd, maar dat liep nu heel anders. Vlak na rust ging een inzet van GPC maar net voorlangs ons doel. Zo’n 5  minuten na rust tikte GPC vanuit een hoekschop de 1-0 binnen. GPC dwong ons steeds meer naar achteren en we zakten wat in, een kwartier na rust wist GPC dan ook de 2-0 te maken.

Het ging allemaal wat feller en met name Tim werd nogal stevig aangepakt, waardoor de gemoederen wat opliepen. Toen GPC vervolgens vanuit een dribbel de 3-0 inschoot was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Daarna werd het door een onhoudbaar schot ook nog 4-0. Vlak voor het einde schoot Jeroen een vrije trap van ca. 25m prachtig in het kruis en zorgde daarmee voor een 4-1 eindstand.

Een terechte winnaar maar we zijn niet weggespeeld, 1 of2 doelpuntjes extra voor Colijn had de verhouding beter weergegeven.