Verslag JO13-Arnemuiden

Zaterdag 20 november, de thuiswedstrijd tegen Arnemuiden.

Vanwege een aantal zieken deden Amber en Jozef mee.

Het was koud en guur toen scheidsrechter Nigel voor de start floot.

De eerste paar minuten was Arnemuiden nagenoeg de gehele tijd in balbezit. Maar na een onderschepping kwam Jozef in balbezit, hij soleerde richting doel van de tegenstander en schoot de 1-0 binnen. Een paar minuten daarna eenzelfde soort actie van Jozef, maar die bal ging net voorlangs.

Halverwege de eerste helft kwam Arnemuiden op 1-1. Nadat Adam en Martine geblesseerd uit waren gevallen, wist Arnemuiden vlak voor rust ook nog op 1-2 voorsprong te komen.

Na rust kon Arnemuiden ons steeds meer onder druk zetten. Vanwege de zieken en blessures speelden sommigen op andere posities dan ze gewend waren en werd het daardoor wat rommelig. Zo’n 10 minuten na rust kon Arnemuiden dan ook de 1-3 binnen werken. Hierna kregen wij nog enkele kansen, helaas gingen die er net niet in en 10 minuten voor het eindsignaal kon Arnemuiden de eindstand nog op 1-4 brengen.

Het is duidelijk dat we na de zegereeks voor de beker zwaarder ingedeeld zijn door de KNVB. Maar het is niet zo dat we in deze 2e fase compleet overklast worden en de punten zullen dan ook nog wel komen.