Verslag Jong Ambon JO14-1- st Wdijk/Col.Boys JO14-1

Zaterdag 16 maart gingen we naar Middelburg voor de wedstrijd tegen koploper Jong-Ambon. Enkele minuten na het eerste fluitsignaal scoorde JA al het eerste doelpunt. Colijn zich daardoor niet uit het veld slaan en de wedstrijd ging gelijk op. Na 10 minuten kwam een schot van Max tegen de kruising en weer 2 minuten later schoot diezelfde Max op de paal. JA was trefzekerder en wist na ongeveer een kwartier op 2-0 voorsprong te komen. We hadden een een paar mooie reddingen van Luca nodig had om erger te voorkomen maar we waren tot dan toe zeker niet de mindere. Maar toch wist JA met een subtiel tikje de 3-0 binnen te werken en maakten ze vlak voor rust ook nog de 4-0.
Alhoewel er toch nog wat mogelijk leek werd het vrij snel na rust via een frommel goal 5-0. Toch wist Colijn nog wat aan te dringen en 10 minuten na rust redde Max op een voorzet van Timur de eer. Bij Colijn zakte het geloof in eigen kunnen een beetje weg. JA wist nog via een fraaie achterwaartse kopbal 6-1 te maken en benutte 5 minuten voor tijd een penalty waarmee ze de eindstand op 7-1 brachten. Een wedstrijd die als het in het begin even mee had gezeten misschien anders had gelopen, maar uiteindelijk hadden we onze dag niet. Op naar de thuiswedstrijd volgende week tegen Lebo/SVN/VVB/Patrijzen.