Verslag Col.Boys 1 – WFB 1

Na de nederlaag van vorige week tegen FC de Westhoek moesten de Boys vandaag thuis aantreden tegen WFB uit Ouddorp . Van deze ploeg wisten de Boys in de heenwedstrijd nog te winnen dus waren er deze zaterdag ook weer kansen om een goed resultaat te halen. Echter op vrijdagavond bleken er 7 basisspelers niet te zijn door uiteen lopende reden . Daarom moest trainer Mathijs van Damme wederom een beroep doen op spelers van het 3e elftal en zelf 1 speler van de JO16-1 die wij zeer willen bedanken dat zij zich beschikbaar wouden stellen voor deze wedstrijd .

De Boys hadden voor een gesloten verdediging gekozen en op de counter probeerde een doelpunt te maken , maar in de eerste helft kregen de Boys weinig kansen om een doelpunt te maken , maar ook WFB kwam  maar heel moelijk door de hechte verdediging van de Boys en als er nog een kans was voor de tegenstander dan was de kersverse vader Raymond Yuen nog op zijn post. Maar WFB kwam toch in de eerste helft op voorsprong toen een voorzet door de aanvoeder werd verlengt en deze achter doelman Yuen terecht kwam en ook dit de ruststand was.

Na de rust bleven de Boys hetzelfde spel spelen en was het WFB dat meer balbezit had en ook wat kansen kreeg , maar wederom was doelman Yuen op zijn post hij haalde zelfs een bal met zijn hoofd eruit. Maar 10 minuten voor tijd kreeg WFB wel een goedkope strafschop van de scheidsrechter. Danny de Looff maakte een correcte sliding op de bal , maar de speler van WFB viel over het been van Danny en de scheidsrechter wees naar de stip en was het de aanvoeder van WFBdie wederom achter de bal ging staan en de bal feilloos inschoot . Nu moesten de Boys iets meer risico’s nemen en de grootste kans was voor Dave Bout die de bal helaas overschoot

Volgende week wacht voor de Boys wederom een thuiswedstrijd en dan wacht de nummer laatst FIOS voor de Boys .