Verslag MZC’11 JO8-3 -Col.Boys JO8-1

De wedstrijd begon om 10:15 dat was een latertje voor de jongens en meisjes.
Vandaag waren Davey Tyler nathan Vienna Witney Damian ace en onze goalie Noud aanwezig Livay en Sven waren geveld door de griep.
De tegenstander had er ook 8 dus hebben we besloten om 7 tegen 7 te spelen dat ze niet kou stonden te vatten.
Noud
Tyler. Witney
Damian. Davey. Vienna
Ace
Zo begon de wedstrijd colijn probeerde de bal snel te veroveren om zelf de goal te maken maar we stonden achterin een beetje te slapen en stonden we voor het 1e rust moment (na 10 min) 3-0 achter we hebben even erover gesproken de spelers snapte het helemaal en gingen een tandje bijzetten.
Zo begonnen we weer met de wedstrijd nathan was erin gekomen voor Damian even op adem komen. In deze fase we waren veel sterker dan mzc alleen beloonde we ons niet met meerdere doelpunten. Maar gelukkig voor de rust kwam het 1e doelpunt van colijn Davey nam de hoekschop schopte hem na de 2e paal ace speelt hem terug op nathan en een droge schuiver in de hoek was onze aansluiting treffer.
Toen was het rust en gingen we even siroopje drinken.
Noud
Nathan. Witney
Ace
2e helft gingen we door mzc kwam niet meer in het stuk voor en door een aanval door het midden nathan speelde de bal naar ace ace speelde hem naar Vienna die wist er wel raad mee en scoorde de 3-2.
Mzc probeerde wel maar een goed keepende Noud en Witney die steeds goed stond kwamen ze er niet doorheen. Mzc nam een hoekschop en 1 speler dacht ik ga zo hoog mogelijk schieten Noud kwam een vinger te kort helaas de 4-2.
Maar dat deed colijn niet gek maken want ze voelde zelf ook dat ze meer konden in deze wedstrijd.
Tyler kwam na een rust moment weer in het veld voor Vienna.
Tyler speelde de bal langs de verdediging van mzc en Davey zag zijn kans rende met de bal richting de goal en hij had onthouden wat de trainers hadden gezegd gezicht omhoog en kijken waar is de keeper ja hoor de 4-3. we hadden nog 5 min te spelen we hebben we 3 x de paal geraakt 3x over de goal maar hij ging er niet meer in.
Eind uitslag 4-3 maar wat waren ze goed aanvallen uit het boekje verdedigen zoals het hoort in hoor een vader nog zeggen mini blokje beton met een dikke smile.