Verslag SSV JO12-2 tegen Colijnsplaatse Boys JO12-1

SSV JO12-2 tegen Colijnsplaatse Boys JO12-1

Voor het eerst dit seizoen was iedereen er zaterdag 26 maart, dus tijd voor een fotomomentje.📷😄

Vanwege de drukke veldbezetting blies de scheidsrechter 20 minuten later dan gepland af voor de aftrap. Veel wissels dus dit keer, maar door het lentezonnetje 🌞bleven die in ieder geval warm.

Na zo’n 10 minuten wist de keeper van SSV een inzet van Adam te stoppen, 5 minuten daarna maakte SSV de 1-0. Vanuit de aftrap die volgde kon Timur Colijn gelijk weer op langszij brengen.

De verdedigers Martine, Coen en Nick zorgden ervoor dat Leonardo verder een rustig eerste helftje had.

5 minuten voor rust kwam Daan, na een breedtepass van Jeroen, in scoringsmogelijkheid. Zijn schot kon de keeper met zijn tenen nog net naast werken. Zo gingen we met een 1-1 stand rusten.

Vlak na rust schoot Jeroen maar net over. In de minuten daarna gingen 2 pogingen van Timur rakelings naast. Vervolgens wist Luca met 2 geweldige reddingen te voorkomen dat SSV weer op voorsprong zou komen.

10 minuten voor tijd belande, vanwege een handsbal, de bal op de stip. Gelukkig ging het schot van de SSV speler via de lat over.😅

Alhoewel onze defensie, die inmiddels bestond uit Emmily, Finn en Coen, het in de 2e helft wat drukker had gaf de 1-1 eindstand de verhoudingen goed weer.