Colijnsplaatse Boys JO12-DWO’15 JO12

Zaterdag 19 maart speelden we in een zonnig Colijnsplaat tegen DWO’15 JO12-1. Een tegenstander waar we eerder dit seizoen gelijk tegen speelden, dus iedereen was na de winst van vorige week vol goede moed dat we er wat leuks van konden maken.

Zo’n 5 minuten nadat scheidsrechter Bas van Os de aftrap had laten nemen schoot DWO 2 keer via de lat over. Net als de vorige keer waren we aardig aan elkaar gewaagd. Na 20 minuten kon kon de keeper van DWO net met zijn vingertoppen een schot van Adam naast tikken. Vlak voor rust schoot Tim op aangeven van Daan maar net over.

Zo gingen we dus met een brilstand rusten.

Na rust kreeg DWO wat meer grip op de wedstrijd, bij ons pakte veel net ff niet zo uit als we zouden willen. Een paar minuten nadat Luca met een mooie redding het doel nog leeg kon houden wist DWO na een verdedigend foutje de 0-1 binnen te werken. In het laatste deel van de wedstrijd was een afstandsschot voor de goed keepende Luca onhoudbaar en vloog de 0-2 in het net.

Jammer, normaal gesproken zat er meer voor ons in dus teleurstelling alom, maar de vorm van de dag ontbrak gewoon.