Verslag st.HVV’24/Graauw JO14-1- st. Wdijk/ColBoys JO14-1

Zaterdag 4 oktober ging de reis naar Hulst voor de wedstrijd tegen HVV/Grauw JO14-1. Vlak voor de start van de wedstrijd nam de regen wat af, maar het bleef miezeren en waterkoud. Gelijk vanaf het eerste fluitsignaal drong HVV aan, maar werd nog niet echt gevaarlijk. Maar na zo’n 10 minuten ging hun spits alleen op Luca af, in eerste instantie wist de sterk keepende Luca zijn schot nog goed te keren maar in de rebound kon hij toch de 1-0 binnen te schieten. Halverwege de 1e helft maakte HVV met een kopbal vanuit een hoekschop de 2-0. Colijn slaagde er niet in om in balbezit het spel te verleggen naar de helft van de tegenstander dus HVV bleef druk uitoefenen op ons doel. Ongeveer 10 minuten voor rust vloog een afstandschot onhoudbaar in het kruis en werd het 3-0 en vlak voor rust werd het ook nog 4-0.
In de 2e helft konden we wat meer aandringen richting het HVV doel en kregen we wel wat kansjes. Maar we slaagden er niet in om deze om te zetten in doelpunten. De keren dat HVV onder de druk uit kwam bleven ze goed combineren en zo konden ze nog 2 keer scoren en werd het uiteindelijk 6-0.
HVV was sterker maar zeker op basis van de 2e helft hadden wij ook wel wat doelpuntjes verdiend.