Verslag st.Wdijk/Col.Boys JO 14-1 – st. Lebo/SVN/VVB/Patrijzen JO14-1

Winst voor JO14

Zaterdag 23 maart mochten de we thuis aantreden tegen de combinatie Lebo/SVN/VVB/Patrijzen. Al vrij snel nadat scheidsrechter Nathan de wedstrijd op gang had gefloten moest onze keeper van de dag Adam op miraculeuze wijze 2 inzetten van Lebo zijn doel uithouden. Daarna pakte Colijn het initiatief en elke keer als Lebo zich richting ons goal begaf kon ons centrale duo Daan en Max de bal onderscheppen. Na zo’n 25 minuten stuurde Jozef vanuit een vrije trap op onze helft Jeroen diep die vervolgens Colijn op een 1-0 voorsprong bracht. Maar even daarna kwam Lebo, door het benutten van een penalty, langszij. Jammer want Adam dook naar de goede hoek maar kon de bal net niet genoeg raken om hem naast te tikken.
Zo gingen we met een 1-1 stand rusten.
Een paar kleine omzettingen en het fruit in de rust bracht nieuw elan. Er werd keihard gewerkt en het zelfvertrouwen steeg. Met terrier Coen en Duracell Max voorop pakte Colijn het initiatief. Na een mooi steekpasje van Jozef bracht Jeroen ons op voorsprong. Met nog zo’n 20 minuten te gaan gingen we op zoek naar meer. En dat kwam er, een lange uittrap van Adam was de perfecte pass op Jozef die alleen op de keeper afging en de 3-1 aantekende. 5 minuten voor tijd werd Jozef neergehaald in het doelgebied van de tegenstander, hij benutte zelf de strafschop en zo werd het 4-1. Vlak voor tijd bleef Nils goed doorjagen op de Lebo verdediging waardoor ze in de fout gingen en de bal bij Jeroen terechtkwam die koeltjes de eindstand op 5-1 bracht.
Een leuke wedstrijd en verdiend gewonnen!