Verslag W’dijk/Col.Boys JO14-1- Kruiningen JO14-1

JO14-Kruiningen

Zaterdag 7 oktober speelden we thuis tegen Kruiningen die 1 plek boven ons als 2e op de ranglijst stonden. Nadat scheidsrechter Maikel de wedstrijd startte werd er gelijk door met name Nils en Finn voorin druk gezet. Na zo’n 10 minuten leverde dat het eerste schot op doel op door Timur. Even later kon Tim de keeper testen en schoot Finn in de rebound net naast. Weer wat later ging een schot van Nils net voorlangs. Het eerste deel was voor Colijn, maar nadat Timur na een rush zijn inzet net voor langs ging kantelde de wedstrijd. Zo’n 10 minuten voor rust scoorde Kruiningen vanuit het niets de 0-1. Hierna kregen we het wat moeilijker en moest onze keeper Luca een aantal keer in actie komen.
Vlak voor rust ging een schot van Lisa maar net naast.
Zo gingen we met een achterstand rusten maar gezien het overwicht in de 1e helft wel het idee dat er meer voor ons inzat.
Maar gelijk na rust nam Kruiningen het heft in handen en moest Luca met een paar goede reddingen een grotere achterstand voorkomen. Maar na 20 minuten in de 2e helft kon Kruiningen dan toch de 0-2 maken en 5 minuten later de eindstand op 0-3 bepalen.
Jammer, er had meer voor ons ingezeten maar met name in de 2e helft zette Kruiningen net een stapje meer. Volgende week gaan we op bezoek bij Kloetinge.