Verslag st.Wdijk/Col.Boys JO14- SPS JO14-1

Zaterdag 18 november speelden we in Colijnsplaat tegen Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse. Het was regenachtig en koud toen scheidsrechter Nigel de wedstrijd van start liet gaan. In het eerste deel ging de wedstrijd gelijk op en ontstonden er geen kansen. Na een kwartier kwam geheel onverwachts de 0-1 uit de lucht vallen, uit een voorzet van SPS belande de bal op de hak van een van onze verdedigers en kwam zo in het doel terecht. Colijn bleef goed combineren en zo ontstonden er wel wat kansjes. Vlak voor rust ging Tim op de keeper af, maar hij kreeg zijn voet net niet goed genoeg tegen de bal. Dus zo gingen we met een 0-1 achterstand rusten.
Gelijk na rust kon Max op een mooi passje van Adam doorbreken, maar zijn inzet belande in het zijnet. Zo’n 5 minuten na rust belande de bal op een ongelukkige manier bij een vrijstaande tegenstander in zijn voeten die de 0-2 binnen kon tikken. Halverwege de 2e helft maakte SPS via een goed uitgespeelde aanval 0-3 en even later via een afstandschot 0-4. Enige tijd nadat een vrije trap van Jeroen door de lat was gekeerd bepaalde SPS de eindstand op 0-5. Doorweekt van de regen en verkleumd van de kou ging iedereen weer snel de kleedkamer in.
De eindstand is zeker geflatteerd, er is hard gewerkt en we hadden zeker meer verdiend. Hopelijk volgende week in de uitwedstrijd tegen SKNWK/DZC meer resultaat.