Col.Boys 2 – SC Kruisland 2 (bekerfinale)

Zaterdag 20 mei was het dan zover. Voor Col.Boys 2 stond de bekerfinale op het programma. Al weken was hier door de spelers en de begeleiding naar uitgekeken. Om klokslag 12.00 uur vertrok de spelersbus richting Bergen op Zoom waar op het veld van DOSKO de bekerfinale zou worden gespeeld. De tegenstander van deze dag was SC Kruisland 2.

Op een slecht kunstgrasveld werd deze finale gespeeld, eigenlijk finale onwaardig, maargoed hier hadden beide ploegen last van. Col.Boys kwam na een minuut of 20 op voorsprong toen een steekpass van Bertus Zoeteweij bij Sander van Ouwerkerk terecht kwam en deze keurig afrondde en de Boys op een 1-0 voorsprong zette. Lang mochten de Boys niet genieten van de voorsprong want 2 minuten later lag de gelijkmaker er al in. Na een half uur spelen moesten de Boys een tegenslag incasseren toen Bertus Zoeteweij met een ernstige blessure naar de kant moest.
De Boys kwamen echter vlak voor rust toch weer op voorsprong toen Dave Bout uit een onmogelijke hoek de bal er toch nog in kreeg.

Na de rust ging SC Kruisland een tandje hoger voetballen en de Boys kwamen er eerlijk gezegd niet meer aan te pas. De eindstand kwam dan ook op 2-6. Voor de Boys een deceptie, maar SC Kruisland was gewoon de betere ploeg en won deze finale dan ook terecht.

Toch mogen de jongens trots zijn op het halen van de finale.

Namens de spelersgroep en trainer van het tweede wil ik alle supporters bedanken voor het bijwonen van deze finale.