Verslag ’s Heer Arendskerke O14-1 – st. Col.Boys /Wdijk O14-1

Zaterdag 25 september 2021
’s Heer Arendskerke JO14-1 tegen St. vv Colijnsplaatseboys/ vv Wolphaartsdijk JO14-1

Aanwezig: Thijs, Bart, Tim, Damian, Lukas, Jari, Jozef, Mike, Job, Joey, Sem, Ryan,
Liam (toeschouwer), Stef (toeschouwer).
De eerste 20 minuten speelde wij erg aanvallend. We hielden druk, zodat de tegen party niet van hun eigen helft kwamen. We kregen een paar kansen en toen scoorde Mike 0-1 en vlak daarna 0-2 door een eigen doelpunt.
Net voor de rust zakte we in en kreeg de tegenstander een counter en kwam het 1-2 te staan.
De tweede helft waren de tegenstander meer aan de bal. Ze creëerden kansen en toen kwam na ongeveer 20minuten de 2-2. Toen besefte we dat we echt nog aan de bak moesten. We speelde weer meer over en scoorde Jozef de 2-3. De allerlaatste minuut kreeg de tegenstander nog een kans. Eén op één met de keeper, maar de bal kwam gelukkig op de lat.