Verslag Walcheren-JO13

Zaterdag 26 november speelden we in Vlissingen tegen sv Walcheren.

Dit keer een kort verslag zonder foto, omdat de reporter zijn aandacht nodig had bij het vlaggen. Nu was de wedstrijd vanuit ons oogpunt ook niet “om over naar huis te schrijven”.

Al na 2 minuten kwam Walcheren op voorsprong, na 10 minuten volgde de 2-0. Vlak hierna ging een schot van Max maar net langs de verkeerde kant vd paal naast.

Vervolgens had de linksvoor van Walcheren het voor het kiezen op welke van de 2 voor ons doel vrijstaande medespelers hij de bal zou leggen en zo werd het 3-0 en 5 minuten later werd het ook nog 4-0.

Vlak voor rust kwam een onderschepte bal via Finn bij Max terecht die de 4-1 inschoot.

Na rust lukte het ons niet het spelbeeld om te keren en werd het door een opeenstapeling van foutjes en overtalsituaties 9-1. Hopelijk hebben we nu in deze klasse de sterkste tegenstanders gehad en maken we de komende wedstrijden weer kans op punten.