Verslag WIK’57 1 – Col.Boys 1

Voor de tweede competitiewedstrijd reisde het 1e dit keer naar Kerkwerve om tegen WIK ’57 1 te spelen . Tegen deze ploeg was 2 weken geleden voor de beker met 1-3 nog verloren , maar er waren toen genoeg aanknopingspunten om van deze ploeg te winnen.

De Boys speelde zonder de geschorste Joeri Goulooze en voor deze speler kwam Rowdy Kramer in het team . Ook in de achterhoede was vergeleken met de wedstrijd tegen Duiveland  ook iets veranderd want daar kwam Thijs Nuijens te voetballen . En op de plaats van Joeri Goulooze kwam Daan Wattel  te spelen . In de eerste 10 minuten kwamen de Boys niet in hun spel en moesten toezien hoe WIK via hun rechterkant steeds gevaalijk werden . En dit resulteerde dan ook ik een tegen doelpunt voor de Boys. Toen de gevaarlijkste aanvaller van WIK via de rechterkant de achterlijn op zocht en de bal keurig teruglegde en de inkomende middenvelder hoefde de bal maar in te schuiven. WIK vergat na dit doelpunt om afstand te nemen en half wege de wedstrijd werden de Boys iets brutaler  en dat resulteerde dan ook in een grote kans toen Terrence Tazelaar alleen iop het doel afging , maar hij liet de bal te ver van zijn voeten zodat de doelman de bal makkelijk  kon pakken. De Boys gingen rusten met een 1-0  achterstand .

Na de rust kwamen  Martijn de Pree en Pieter Boer in het  veld voor Ryan Versluis en Rowdy Kramer . WIK werd steeds slodderiger  en de Boys kregen grip op de wedstrijd en dit leverde dan ook de gelijkmaker op toen wederom Terrence Tazelaar  werd weggestuurd en alleen op de keeper  afging en deze omspeelde en de bal in het lege doel schoof. De Boys probeerde nog om de overwinning binnen te halen ,maar  moesten ook oppassen dat ze niet  een gelijkspel uit handen gaven en dat punt werd binnengesleept .

Gezien de wedstrijd was een gelijkspel wel terecht voor beide ploegen . Volgende week wacht voor de Boys de thuiswedstrijd te FC de Westhoek aanvang 14.30 uur