Verslag DOSKO JO14-1 -st. Wdijk / Col.Boys JO14-1

Eerste verlies JO14

Zaterdag 30 september gingen we naar Bergen op Zoom op bezoek bij Door Ons Samenspel Komt Overwinning. Nadat de mist was opgetrokken verscheen er een zonnetje en floot de scheids de wedstrijd aan. Zoals zo vaak starten we afwachtend en gingen we slordig met balbezit om. De linkerspits van Dosko kon dan ook al na 3 minuten de bal net onder de lat schieten en zo de 1-0 aantekenen. Weer 2 minuten later konden ze na wat gerommel in de verdediging de 2-0 maken. Hierna moest Luca nog een poeier met een zweefduik naast werken, maar verder lukte het Colijn al beter om onder de druk uit te voetballen.
Zo gingen we met een 2-0 achterstand rusten, maar omdat we altijd even nodig hebben om op gang te komen was de moed nog niet verloren.
Echter toen 5 minuten na rust op een ongelukkige manier de 3-0 en weer 5 minuten later de 4-0 er in vloog knakte er iets en leek de wedstrijd gespeeld. Het was duidelijk waarom Dosko bovenaan de ranglijst staat en ze konden uiteindelijk nog een aantal keer scoren en zo de eindstand op 9-0 brengen.
Helaas, maar Dosko was gewoon een maatje te groot. Volgende week thuis tegen Kruiningen, die de 2e plek op de ranglijst bezet.