Verslag ZSC’62 1 – Col.Boys 1

Na een weekje rust voor de Boys , omdat de wedstrijd van vorige week tegen Brouwershaven werd afgelast mochten de Boys dit keer afreizen naar Scharendijke om daar tegen ZSC te spelen. ZSC was vorig jaar gedegradeerd naar de 4e klasse en stonden voor deze wedstrijd op een achtste plaats . Bij de Boys ontbraken Danny de Looff  (vakantie ),Ryan Versluis ( blessure) , Daan Wattel ( blessure)  en Cas van Maldegem ( Onbekend) .

Al na 4 minuten stonden de Boys op achterstand toen de aanvoerder van ZSC zich keurig vrijmaakte voor het doel van Raymond Yuen en ZSC op een 1-0 voorsprong zetten. Voor de Boys reste niets dan de achtervolging in te zetten , maar zelf kwam het eigelijk niet in het spel voor. ZSC rook bloed en dat kwam er ook want dat de ruststand nog maar 4-0 was dat was te danken dat ZSC niet met scherp schoot in de eerste helft.

In de Rust probeerde trainer Mathijs van Damme nog wat dingen om te gooien , maar al na 7  minuten na rust werd het 5-0 en werd het van kwaad tot erger en liep ZSC zelfs uit naar 9-0 .

Vandaag kwam in Colijn Sinterklaas aan , maar het leek op het voetbalveld  van Scharendijke wel of Colijn de Kadootjes had mee gekregen van Sinterklaas. En deze werden gretig uitgepakt door ZSC .

Alle spelers moeten snel deze wedstrijd maar vergeten , want volgende week wacht voor  de Boys de Derby van de Gemeente Noord-Beveland thuis tegen Bevelanders . Aanvang 14.30 uur