Verslag Brouwershaven 1 – Col.Boys 1

Brouwershaven 1 – Col.Boys 1

Na een weekje vrij te zijn geweest mochten de Boys deze keer op bezoek bij Brouwershaven die op dat moment 7 punten hadden uit 4 wedstrijden . En de vraag was hoe zouden de Boys zich herstellen na de twee nederlagen van de afgelopen weken tegen WIK en Kruiningen. In de basisopstelling was er deze keer een plaats voor Julian Rijnhout  en Martijn de Pree en de overig 9 basisspelers waren dezelfde .

Onder barre weersomstandigheden begonnen beide teams aan deze wedstrijd. Al na 6 minuten namen de Boys de leiding toen Koen van Os op de achterlijn goed doorging en de bal op de vrijstaande Martijn de Pree speelde en deze hem keurig in het doel schoof en zo de o-1 op het scorebord zette. Na dit doelpunt gingen de Boys gewoon door en kreeg Koen van Os nog een grote kans , maar hij stuitte op de doelman van Brouwershaven , maar toch kwamen de Boys op een 0-2 voorsprong toen Koen van Os werd neergelegd binnen de 16 meter. Steffan de Looff belastte zich met deze strafschop en schoot hem beheerst in en nog waren de Boys niet klaar , want in de 23e minuut kwam er een voorzet van de rechterkant , Koen van Os legde de bal terug op Danny de Looff en deze schoot de bal net buiten de 16 meter in het doel  en stond de 0-3 op het bord. Nu zou je denken dat de wedstrijd was gelopen , maar de Boys gingen aanvallen en somige spelers vergaten daarbij te verdedigen . In de 27e minuut beging Danny de Looff een lichte overtreding binnen de zestienmeter en de scheidsrechter wees voor de tweede keer deze wedstrijd naar de stip . In eerste instantie stopte doelman Raymond Yuen de bal maar de terugspringende bal kwam wederom voor de voeten van de strafschopnemer en nu schoof hij de bal wel in het doel en werd het weer een wedstrijd . Nog geen 5 minuten later kwam Brouwershaven helemaal terug in de wedstrijd toen en schot van Brouwershaven in het doel achter doelman Yuen belandde en de Boys konden de schade nog beperkt houden tot de rust en gingen het kleedlokaal in met een 2-3 ruststand .

Gelijk na rust kwam Brouwershaven op gelijke hoogte toen Steffan de Looff zich vergiste en dacht dat de bal achter zou rollen , maar hij bleef binnen en een speler van Brouwershaven kon de bal vanaf de achterlijn nog voorzetten en een andere speler kon de bal in het doel schuiven . In de 57e minuut kwamen de Boys op achterstand toen een bal tergend langzaam in het doel rolde en zo moesten de Boys weer de achtervolging inzetten . Ondertussen was Daan Wattel in het veld gekomen voor Niek de Pau. En ook Graham Holmes kwam in het veld voor Ryan Versluis. De Boys gingen weer beter voetballen, maar kwamen nog goed weg toen een speler van Brouwershaven alleen op doelman Raymond Yuen afging maar zijn schot ging net naast het doel. Daarna pakte de Boys de wedstrijd op en ging Steffan de Looff als spits fungeren om maar de gelijkmaker te forceren en ook dat lukte toen de Boys in de 80e minuut wederom een strafschop kregen en weer was het Steffan de Looff die achter de bal ging staan en wederom niet faalde 4-4. wie nu denkt dat het op een gelijkspel zou uitdraaien kon zijn ogen niet geloven , want in de 88e minuut gaf Graham Holmes een pass op Koen van Os die de bal goed voorzette en Steffan de Looff tekende zijn derde doelpunt van de middag aan. Na 95 minuten floot de goed leidde scheidsrechter af en gingen de Boys met de 3 punten terug naar Colijnsplaat

Wie niet bij deze wedstrijd is geweest kan dit niet geloven , want dit verhaal schrijf je niet altijd . Volgende week wacht voor de Boys de wedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie thuis tegen SKNWK aanvang 14.30 uur