Verslag Col.Boys 1 – WIK’57 1

Wedstrijdverslag Col.Boys 1 – WIK’57 1 zaterdag 9 oktober

Na de overwinning van vorige week tegen Smerdiek  wachten voor de Boys deze zaterdag als tegenstander WIK’57 1 , die voor deze wedstrijd nog geen wedstrijd hadden gewonnen .

Op een zon overgoten sportpark begonnen beide ploegen aan deze wedstrijd. In de eerste 20 minuten konden de Boys nog goed mee, maar kreeg het weinig kansen om te scoren . Na 21 minuten kwam WIK op een 0-1 voorsprong toen de spits op het doel schoot en de bal door de handen van doelman Raymond Yuen ging . Na dit doelpunt waren de Boys helemaal van slag en was het WIK die het spelbeeld dicteerde en je kon erop wachten dat de 0-2 viel en dat gebeurde dan ook. In de 35e minuut kwam een bal voor het doel. Doelman Raymond Yuen tikte de bal niet goed weg en deze kwam voor de voeten van een speler van WIK die niet twijfelde en de bal in het doel schoot . De gifbeker moest nog voor de rust leeg . In de 44e minuut beging Steffan de Looff een overtreding op 25 meter van het doel. Een speler van WIK krulde de bal over de muur en de bal verdween onhoudbaar in de kruising . Zo gingen de Boys rusten met een 0-3 achterstand .

Na de rust probeerde de Boys er nog een wedstrijd van te maken en bijna stond de 1-3 op het bord, want in de 65e minuut stond opeens Bas van Os voor het doel , hij lifte de bal over de doelman heen , maar deze werd net nog van de lijn gehaald door een verdediger van WIK . WIK maakte nog  0-4 .

De Boys gaven vandaag niet thuis , somige spelers denken dat je er zonder trainen wel komt , maar dat is helaas niet zo. Volgende week weer een nieuwe kans , want dan wacht in een uitwedstrijd koploper Kruiningen die nog geen wedstrijd heeft verloren . Aanvang 14.30 uur