Verslag Col.Boys/W’dijk O14-1 -Kloetinge O14-2

Verslag st. Col.Boys /Wdijk O14-1 -Kloetinge O14-2

Op zaterdag 2 oktober begonnen we de thuiswedstrijd tegen Kloetinge. Ons team heeft veel blessures, waardoor 3 meiden uit de MO-15 mee voetbalden, te weten Bente, Lente en Zoë. Bedankt!
De verdediging moest op het laatste moment worden veranderd, omdat onze laatste man Thijs te kleine schoenen had meegenomen. Met spoed is zijn vader die komen brengen! Het kwam het spel niet ten goede. We verdedigden te slap en daardoor kreeg Kloetinge veel kansen. Na 10 minuten stonden we dan ook met 0-1 achter.
Toen Thijs zijn goede schoenen aan had mocht hij terug het veld in, daarna stond de verdediging (Tim, Thijs, Lente en Damian) als een huis. We kregen steeds meer balbezit en ook kansen. Bij een corner scoorde Lente met een prachtig afstandsschot vanaf het 16 meter gebied de 1-1. Dit was haar 1e doelpunt ooit in een wedstrijd!
Na de rust gingen we er weer vol tegenaan. We waren veel aan de bal en er waren goede kansen voor Jari en Bart. Er waren pittige duels bij en de trainer van Kloetinge werd helemaal gek. Vijf minuten voor het einde scoorde Lukas, via een solo vanaf het middenveld de verdiende 2-1. We waren dolblij en daarna kon onze dag niet meer stuk.