Wedstrijdverslag Colijnsplaatse Boys JO-12 tegen DWO’15 JO12

Colijnsplaatse Boys JO-12 tegen DWO’15 JO12

Zaterdag 19 februari stond de wedstrijd tegen de meisjes en jongens uit “de zak” op het menu, een voor ons nog onbekende tegenstander.

Na 2 keer winst in de 3e fase waren we erop gebrand om door DWO te verslaan de koppositie te behouden, helaas zonder Martine en Tim die even thuis moesten blijven.

Eunice 💨 was net uitgeraasd maar toch stond er nog een koude wind over de velden op Colijn, gelukkig weerhield dat de supporters er niet van ons aan het thuisvoordeel te helpen.

Een paar minuten nadat Koen voor de aftrap had gefloten, scoorde Jeroen met een afstandschot de 1-0. Maar veel tijd om van de voorsprong te genieten kregen we niet, omdat DWO een minuut naderhand al de bal achter Leonardo wist te plaatsen 1-1.

Duidelijk was dat we aardig aan elkaar gewaagd waren en er hard voor de punten gestreden moest worden.

Zo’n 10 minuten voor rust kon de van de keeper terugkaatsende bal alsnog door DWO binnen gewerkt worden, 1-2. Maar ook nu kwam er weer een antwoord, Timur tikte vlak voor rust de 2-2 binnen.

Na rust kwam Daan erin en ging Luca op de goal. Het ging nu lange tijd gelijk op en het lukte Coen, Nick en Emmily de bal bij ons doel weg te houden.

Doordat Finn en Adam vanuit het middenveld wat meer druk konden zetten, kwam Timur in een kansrijke positie en schoot hij de 3-2 binnen.

Door een formidabele redding van Luca konden we de voorsprong behouden.

Uiteindelijk wist DWO toch nog langszij te komen, eindstand 3-3.

Zeker niet onze beste wedstrijd maar er is wel hard gewerkt.

Doordat SSV gewonnen heeft zijn ze ons, weliswaar met een wedstrijd meer, gepasseerd op de ranglijst. Op naar fase 4!