Verslag Lebo JO12-Colijnsplaatse Boys JO12

Lebo JO12-Colijnsplaatse Boys JO12

Zaterdag 12 maart speelden we de eerste wedstrijd van de 4e fase tegen de  “samenwerkende jeugdorganisatie Lebo/Nieuwdorp/Borsele/Patrijzen” JO12-1 in ‘s-Heerenhoek.

De eerste helft was het een ‘vlakke wedstrijd’, beide ploegen bijna evenveel in balbezit en geen heel grote kansen. Na zo’n 20 minuten moest onze keeper Luca voor het eerst echt in actie komen en kort daarna ging aan de andere kant een schot van Coen net naast.

We gingen dus met 0-0 de kleedkamer in om te rusten.

Nadat de keeper schoten van Timur en Jeroen nog wist te keren speelde Daan de bal op Jeroen die hem in de bovenhoek vuurde, 0-1. Dit gaf Colijn zelfvertrouwen en we namen het heft overtuigend in handen. Na een snoeiharde pegel van Timur op de lat legde Jeroen de terugkaatsende bal breed op Tim die de 0-2 keurig binnenschoot.

Kort daarna belande de bal van de uitschietende keeper van de tegenstander bij Jeroen in de voeten die vervolgens de 0-3 afdrukte. Een paar minuten daarna kon op een diepte pass van Jeroen Timur komend van eigen helft doorbreken en beheerst de 0-4 inschieten. Kort daarna ging een inzet van Adam net naast. Onze Ausputzer Finn zorgde samen met zijn backs Martine en Nick ervoor dat Luca het koud kreeg en ook in de 2e helft maar 1 keer echt in actie moest komen, maar dat was dan wel een hele mooie redding. Nadat de keeper op een inzet mis pakte wist Daan daar handig gebruik van te maken en de eindstand op van 0-5 op de borden te zetten.

Zo werd het met name de 2e helft een leuke wedstrijd met goed samenspel en een dik verdiende overwinning.