Wedstrijdverslag Colijnsplaatse Boys JO12-Bevelanders JO12 11 December

Zaterdag 11 december speelden we vanwege de gesteldheid van de velden in Colijnsplaat deze geplande thuiswedstrijd op het kunstgrasveld in Kamperland.

De eerste helft waren er mogelijkheden over en weer en ging de wedstrijd redelijk gelijk op. Leonardo wist de kansen die Bevelanders kreeg tegen te houden en zo gingen we met een 0-0 op de borden rusten.

Direct na rust scoorde Bevelanders de 0-1. De wedstrijd kreeg een heel andere wending waarin Bevelanders de overhand had. We hadden fysiek moeite met sommige uit de kluiten gewassen tegenstanders, die niet onder de indruk raakten van de ‘Linssen’ duwtjes van Tim. Met een snoeihard onhoudbaar schot maakte Bevelanders vervolgens de 0-2.

Waar we normaal de 2e helft pas op dreef komen knakte er nu iets. De 0-3 volgde snel en na een ongelukkige carambole werd het 0-4. Een afstandschot zorgde voor de 0-5.

Vlak voor tijd zorgde Bevelanders er nog voor dat deze Peelandse derby in 0-6 eindigde. Jammer 1 van onze mindere wedstrijden, hopelijk volgende week nog een inhaalwedstrijd zodat we kunnen proberen met een beter gevoel de winterstop in te gaan.