Verslag Wemeldinge JO12-1 tegen Col.Boys JO12-1

Verslag Wemeldinge JO12-1 tegen Colijnsplaatse Boys JO12–1

Nadat we eerder in het seizoen hadden verloren van Wemeldinge was iedereen uit op revanche. Door de maatregelen een wedstrijd zonder publiek, dus niet echt sprake van thuisvoordeel. Kortom alle ingrediënten om wat recht te zetten waren aanwezig. Helaas bleek daar het eerste kwartier niet veel van. Na 5 minuten maakte Wemeldinge de 1-0. Hierna pakte de keeper een inzet van Daan op een voorzet van Thijs. Wemeldinge had in deze fase steeds meer balbezit en onze keeper Leonardo had het druk. Uiteindelijk wist Wemeldinge via de binnenkant van de paal de 2-0 binnen te werken. Zoals inmiddels gebruikelijk begon toen voor ons de wedstrijd pas, na zo’n 15 minuten. Thijs schoot na een doorbraak maar rakelings mis. Na ca 20min passte Jeroen de bal op Timur, die niet twijfelde en de 1-2 binnenschoot. Daan kwam er in voor Martine, die hard ten val was gekomen. De druk op het doel van de tegenstander werd steeds groter, Timur schoot maar net naast en een pegel van Jeroen kwam op de paal. Gelukkig schoot Thijs net voor rust de 2-2 binnen, dan smaakt de siroop toch net wat beter.

Na rust leek de omslag definitief, een inzet van Thijs belande op de lat. Schoten van Jeroen, Timur en Coen werden nog gekeerd, maar uiteindelijk kon Jeroen na een 1 twee de bal panklaar leggen voor Tim die de 2-3 binnenschoot. Colijnsplaat had nu de wedstrijd volledig in handen en Coen en Nick hielden het slot op de achterdeur. Daan kon een voorzet van Timur met de knie binnen werken wat 2-4 betekende.

Korte tijd daarna passte Thijs naar Jeroen die de bal breed legde op Timur die hard de 2-5 inschoot. Vlak voor tijd  schoot Jeroen, op aangeven van een hoekschop van Daan, de bal in het kruis en bracht daarmee de eindstand op 2-6. Als we het lastige begin even vergeten, een goede wedstrijd met mooi samenspel en een dikverdiende zege!