Verslag Kruiningen 1 – Col.Boys 1

Wedstrijdverslag Kruiningen 1 – Col.Boys 1

Na de forse nederlaag van vorige week tegen WIK’57 1 , moesten de Boys vandaag aantreden tegen de ongeslagen koploper  Kruiningen. Bij de Boys werden al weken 3 spelers gemist die best een belangrijke inbreng hebben in de ploeg , maar er stonden 11 spelers in het veld en deze moesten het vandaag doen om Kruiningen de eerste nederlaag toe te brengen. Op de bank zaten nog Ralph Boer en Martijn de Pree.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op en de Boys kwamen na 10 minuten al op een 0-1 voorsprong toen Ryan Versluis werd vastgehouden in de 16 meter en de scheidsrechter kon niet anders dan naar de stip wijzen . Steffan de Looff belaste zich met de strafschop en hij faalde niet . Kruiningen werd na dit doelpunt wel iets sterker. Maar ook de Boys kregen kleine kansjes door Koen van Os en Steffan de Looff maar deze werden helaas niet beloond met een doelpunt . In de 23e minuut kon een aanvaller van Kruiningen vrij doorlopen door het midden en hij scoorde ondanks dat Sven Hoogerheide hem het nog probeerde te beletten en gezien het spelbeeld op dat moment was dat zeker niet onverdiend, De Boys bleven er voor werken , maar in de 35e minuut schoot de aanvoerder van Kruiningen van 25 meter raak en nu moesten de Boys de rug rechten , maar voor de rust kwam het niet meer tot doelpunten .

In de rust werden de puntjes nog eens op de I gezet , maar in de 47e minuut kon alles in de prullenbak toen Kruiningen de 3-1 op het bord schoten en toen was het verweer van de Boys echt gebroken en liep Kruiningen uit naar een 5-1 . Nu zal iedereen wel denken kregen de Boys geen kansen meer in de tweede helft . Ze kregen 1 grote kans toen een pass van invaller Ralph Boer voor de voeten kwam van Martijn de Pree maar die zag zijn inzet worden gekeerd door de Keeper.

In de eerste helft konden de Boys nog goed mee , maar in de 2e helft zakte ze door het ijs door conditiegebrek. De Boys mogen nu een weekje rusten en gaan op zaterdag 30 oktober op bezoek bij Brouwershaven .