Verslag Kapelle O12-2 – Col. Boys O12-1

Wedstrijdverslag Kapelle O12-2 – Colijnsplaatse Boys O12-1

Na een week vrij geweest te zijn stond gisteren de uitwedstrijd tegen Kapelle JO12 op het menu. Kapelle derde op de ranglijst met een wedstrijd meer gespeeld 4 punten voor ons, dus dat beloofde een pittig potje te worden. Helaas moest Tim geblesseerd thuis blijven, dus vertrokken we met z’n tienen.
Na het eerste fluitsignaal bleken er na enkele goede reddingen van Leonardo💪🏻 ook kansen voor ons te komen op een vroege voorsprong. Maar de sterk keepende goalie van Kapelle was moeilijk te passeren. Ondanks het goede verdedigend werk van Emmily, “stofzuiger” Coen en Martine wist Kapelle ervoor te zorgen dat we met een 1-0 achterstand gingen rusten. Daan was inmiddels ingevallen voor de geblesseerd uitgevallen Martine.
Vlak na de rust kwam Kapelle op een 2-0 voorsprong. In de rug gesteund door de in groten getale meegereisde supportersschare leek daarna het tij te keren. Na een combinatie van Adam en Finn kon Jeroen de bal langs de keep schuiven, 2-1. Daarna zorgde goed storend werk in de verdediging van de tegenstander ervoor dat Finn de bal in bezit kon krijgen, zijn pass werd door Jeroen in het kruis gekruld, 2-2.
In een behoorlijk gelijk opgaande wedstrijd verdween een onhoudbaar schot van de tegenstander in het doelnet, met nog zo’n 10 minuten te gaan 3-2 achter.
Pogingen van Finn, Timur en een schot van Nick, na een solo vanaf de eigen helft, troffen vervolgens geen doel. Extra gemotiveerd door het sterk op Ajax lijkende tenue van Kapelle maakte Finn een lepe voorzet van Timur sterk af en zorgde daarmee voor een 3-3 eindstand.
Na deze leuke spannende partij werd het gelijke spel terecht gevierd als een overwinning 🙌🎊. Dankzij dit mooie resultaat is met nog 1 wedstrijd te gaan de 5e plaats in de 1e fase zekergesteld.