Wik JO13-Colijnsplaatse Boys JO13

Zaterdag 13 mei speelden we in Kerkwerve tegen Willen Is Kunnen. Met 3 punten voorsprong stond WIK 2 plaatsen boven ons op de ranglijst. Dat we aan elkaar gewaagd waren, was de eerste helft goed te zien. Het spel ging het eerste kwartier heen en weer zonder dat er echt kansen ontstonden. Halverwege de eerste helft veranderde Timur een voorzet van Tim van richting en vloog de bal maar net voorlangs het doel.

Er werd van 2 kanten goed gevoetbald en de 0-0 ruststand gaf de verhouding goed weer.

Nadat Luca zo’n 5 minuten na rust een inzet van WIK prachtig uit het doel hield was het onze beurt. Eerst ging een schot van Tim net voor langs, maar 10 minuten na rust kwamen we op voorsprong. Een vrije trap van Tim werd door een verdediger van WIK van richting verandert en vloog in het net. Halverwege de 2e helft kon Timur doorbreken, maar zijn schot ging net naast. Vlak daarna gaf Jeroen voor op Finn die met een mooie volley de voorsprong verdubbelde naar 0-2. Een paar minuten voor tijd bepaalde Jeroen met een afstandsschot van zo’n 25m de eindstand op 0-3.

Een goede wedstrijd en op basis van de 2e helft verdiend dat we met de 3 punten weer huiswaarts keerden.