JO13-ST Lebo/SVN/VVB/Patrijzen JO13-1

Zaterdag 20 mei speelden we de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen de JO13-1 van het samenwerkend team van Lebo, Nieuwdorp, Borssele en Patrijzen.

Ze stonden op 2 punten 1 plek onder ons, dus een 6-punten wedstrijd.

Al vrij snel na het fluitsignaal konden we wat kansen creëren en al na 3 minuten leek het of een schot van Jeroen werd gepakt door de keeper, maar door de kracht achter de bal ging de 1-0 er toch in. Een paar minuten daarna bleef Timur goed op de tegenstander doorjagen en kreeg hij uiteindelijk de bal bij Jeroen, die de 2-0 binnen legde. Halverwege de 1e helft schoot Timur een steekpasje van Jeroen binnen en werd het 3-0. In het 2e deel van de 1e helft kreeg Lebo steeds meer kansen, eerst ging een volley via de lat nog over maar uiteindelijk belande een mooi schot vanaf de 16 onhoudbaar in de hoek, 3-1. Vaak konden Martine en Daan vroegtijdig ingrijpen om meer kansen te voorkomen. Toch wist de spits van Lebo 1 keer alleen door te breken, maar Luca kon gelukkig voorkomen dat hij tot een schot kon komen. Via met name de linkerkant wisten Adam, Nick en Tim de druk weer te verleggen naar het Lebo doel. Na een terugspeelbal kregen we een vrije trap in de 16, Tim legde deze breed op Jeroen die de 4-1 binnenschoot.

Een paar minuten na rust kon de keeper een tweede afstandsschot van Coen door zich maximaal uit te rekken nog net pakken. Hierna volgden een aantal uitbraken waarbij de tegenstander alleen op Luca afkwam, die liet zien dat hij in dat soort situaties niet te passeren was. Tot 5 keer toe wist hij een bijna doelpunt te voorkomen.💪🏻🙌  Aan de andere kant kon Jeroen na het passeren van 2 tegenstanders een tikkie breed op Finn geven die de eindstand op 5-1 bracht.

Hierna liet scheidsrechter Martin, die de wedstrijd foutloos floot 👌🏼, het eindsignaal klinken.

Volgend weekend gaan we op voetbalkamp, de week erna de laatste uitwedstrijd tegen Luctor.