Verslag GPC Vlissingen O14-1 – Col.Boys/W’dijk O14-1

Op zaterdag wissels hadden deden er 2 jongens uit de Jo-12 mee, Finn en Jeroen. We begonnen de wedstrijd goed, alleen moest Thijs er even 9 oktober was de uitwedstrijd tegen GPC Vlissingen. Omdat we geen uit vanwege een blessure. Gelukkig kon hij snel weer meedoen. Na een paar kansen scoorde Jozef de 0-1. Daarna schoot hij ook nog een keer op de lat. Er waren nog een paar kansen voor beide ploegen, maar we gingen de rust in met een 0-1 voorsprong.
Na de rust gaven we een paar kansen weg en scoorde GPC de 1-1. Na de 1-1 ging het weer wat beter met ons spel en kregen we weer een paar kansen. In de laatste minuten kreeg Mike de bal goed aangespeeld en scoorde de 1-2. Alleen ging er een speler van GPC liggen en huilen omdat hij tegen het been van Jari opliep en werd het goal (naar ons idee) onterecht afgekeurd. De scheids wou sowieso al de hele wedstrijd dat GPC won. Daarna hebben we helaas niet meer kunnen scoren en speelden we 1-1 gelijk, wat voor ons toch een beetje voelde als verliezen.