Col.Boys 1 – Jong Ambon 1

De Boys moesten vandaag de aansluiting behouden met de top van de 4e klasse en dit moest gebeuren tegen Jong Ambon. Deze ploeg had nog maar 2 wedstrijden gespeeld en hiervan 1 gewonnen en vorige week werd er met 1-5 verloren van Hoedekenskerke/Kwadendamme 1. Bij de Boys was doelman Leon van Loon weer terug van ziekte en Koen van Os van een blessure, daar in tegen moesten de Boys Luuk Wattel(Blessure), Jesse de Jong(Blessure), Joeri Goulooze(Ziekte) missen. De vervangers waren Leon van Keulen en Maikel van der Zande.

Over de wedstrijd kunnen we een heel kort verslag maken, want deze was van beide ploegen niet best en er waren maar weinig hoogtepunten. Het enige doelpunt viel in de 20e minuut van de wedstrijd toen Maikel v.d. Zande goed doorging aan de rechterkant van het veld, hij legde de bal keurig terug op Raymond Rovers die de bal binnenliep en de Boys op een 1-0 voorsprong zetten. Na dit doelpunt werd de wedstrijd alleen maar slechter en konden de toeschouwers alleen maar genieten van het mooie najaar zonnetje. Toen scheidsrechter Struik na 90 minuten de wedstrijd affloot stond de stand van 1-0 nog steeds op het bord en gingen de Boys weer met 3 punten het kleedlokaal in.

Na deze bar slechte wedstrijd blijven de Boys meedoen in de top van de 4e klasse A. Volgende week wacht de uitwedstrijd naar Spui toe. Aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur.