Col.Boys 1 – MZVC 1

Na een weekje rust mochten deze zaterdag aantreden tegen de nummer 4 van de rangschikking te weten MZVC 1 een ploeg die de week ervoor nog met 2-1 had gewonnen van Nieuwland . Zij stonden nu 5 punten achter op de Boys. Ook waren de Boys nog ongeslagen in thuiswedstrijden. Ze konden dus vandaag hele goede zaken doen. De Boys traden aan in de zelfde opstelling als  2 weken geleden.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn want de Boys haalde hun niveau niet die ze de laatste wedstrijden werd gehaald en zeker in de 1e helft kregen ze weinig kansen en ook MZVC  niet zodat de ruststand op 0-0 uit kwam.

Na de rust eigelijk het zelfde spelbeeld , maar zo af en toe schoten de Boys uit de tweede lijn , maar dan pakt de keeper de bal makkelijk. MZVC  counterde soms en in 1 van die counters scoorde zij 0-1. Het enige wat nog vermeld moet worden is dat Stefan de Pree uitviel met een schouderblessure.

Zaterdag mogen de Boys het opnieuw proberen wanneer Patrijzen op bezoek komt bij de Boys. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur