Col.Boys 1 – MZVC 1

Print Friendly, PDF & Email

Voor de Boys stond een doordeweekse inhaalwedstrijd op het programma thuis tegen MZVC 1 , een ploeg die de laatste weken zijn punten goed bij elkaar voetbalt en voor deze wedstrijd op 5 punten van Col.Boys stond in de rangschikking.

De Boys waren voor deze wedstrijd zo goed als compleet. Alleen ontbraken doelman Leon van Loon door een blessure en Dave Bout vanwege werkzaamheden. Hun vervangers waren Raymond Yuen als doelman en Ryan Versluis die zaterdag nog bij het tweede voetbalde.

De Boys gingen redelijk van start in deze wedstrijd en zette gelijk druk op de verdediging van MZVC , de eerste gevaarlijke kans was voor Danny de Looff maar zijn schot trof de lat. Na deze kans moesten de Boys de eerste tegenslag verwerken. Luuk Wattel viel uit met een hamstringblessure en werd vervangen door Ryan Versluis . Toch bleven de Boys proberen om een doelpunt te maken maar Steffan de Looff kwam net iets tekort om een voorzet van Lars Siereveld binnen te werken. Ook MZVC kreeg de eerste helft wat kleine kansjes , maar hun schoten gingen net naast of over het doel van Raymond Yuen. Beide ploegen gingen dan ook rusten met een 0-0 stand.

Na de rust een heel ander spelbeeld de Boys moesten steeds verder terug en MZVC kwam steeds beter in de wedstrijd en je kon er op wachten dat de Boys geen stand zouden houden. Met nog 20 minuten te spelen was er een lange bal van MZVC die tussen doelman Raymond Yuen en Koen van Os viel beide spelers twijfelde en de spits van MZVC profiteerde van dit buitenkansje en scoorde de 0-1. Nu moesten de Boys in de achtervolging , maar gevaarlijke kansen waren er niet. Ondertussen kwamen Justin Rijnhout en Raymond Rovers in het veld voor Joost Wattel en Danny de Looff, 7 minuten voor tijd kreeg MZVC een vrije trap te nemen net buiten het zestienmetergebied na een handsbal van Koen van Os . De aanvoerder van MZVC ging achter de bal staan en schoot de bal langs de muur naast Raymond Yuen binnen.De wedstrijd leek gespeeld en dat was ook zo.

Somige spelers denken dat ze zonder trainen een wedstrijd in kunnen gaan , maar komen dan in de tweede helft tekort door conditiegebrek waardoor een wedstrijd meestal in de tweede helft de verkeerde kant opdraait. Zaterdag krijgen de Boys weer een kans dan spelen ze wederom thuis tegen Jong Ambon aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur .