Nieuwland 1 – Col.Boys 1

Soms is het moelijk om van bepaalde wedstrijden een verslag te schrijven omdat er bijna niets gebeurd of dat het zo slecht is dat je soms beter geen verslag kan maken. Nou zo een wedstrijd was Nieuwland 1 – Col.Boys 1 , maar toch zal ik proberen de hoogtepunten op een rij te zetten al waren die er maar weinig.

De eerste kans was voor de Boys na 20 minuten toen Dave Bout alleen voor de keeper kwam door een pass van Bas van Os en ook gelijk het doel trof voordien was er eigelijk niks bijzonders voorgevallen. Na dit doelpunt kwamen de Boys  beter in de wedstrijd en in de 40e minuut kreeg Dave Bout weer een goede kans , maar op het hobbelige veld kon Dave de bal niet onder controle krijgen.
De Boys kwamen nog goed weg want in de 44e minuut leek een afgeweken bal in het doel te belandde , maar met een goede reflex kon doelman Leon van Loon toch de bal uit het doel halen. De terugspringende bal kwam voor de voeten van de spits terecht en weer redde Leon uitstekend. De Boys gingen rusten met een 0-1 voorsprong.

Na de rust eigelijk hetzelfde spelbeeld , maar de eerste doelkans was nu voor Nieuwland. In de 55e minuut kreeg Nieuwland een hoekschop te nemen, de bal kwam hoog voor het doel en werd richting het doel gekopt van de Boys, de bal leek onder de lat te gaan , maar het was weer Leon die de bal uit het doel kreeg en keurig over tikte.
Na 70 minuten kwam Raymond Rovers in het veld voor de moegestreden Dave Bout . Na 80 minuten kreeg Raymond Rovers de bal op 30 meter van het doel en haalde uit , de bal ging langs de doelman in het doel en zo stonden de Boys voor met 0-2 . Joost Wattel en Justin Rijnhout kwamen nog in het veld voor Luuk Wattel en Lars Siereveld . In de slotfase werd Leon van Loon nog geraakt door een speler van Nieuwland die op Leon doorgleed. Leon kon de wedstrijd uitkeepen , maar later bleek dat hij een scheurtje in zijn enkel en scheenbeen had, vanaf deze plaats wens ik Leon heel veel sterkte.

Dit was een wedstrijd om gauw te vergeten en door de gaan naar de eerst volgende wedstrijd die is al op dinsdag 10 April als de Boys thuis spelen tegen MZVC voor de competitie. Aanvang van deze wedstrijd is om 19.15 uur.