Col.Boys 1 – Wemeldinge 1

Na 5 wedstrijden staan de Boys op een keurige 3e plaats . Vandaag stond de wedstrijd tegen de nummer 4 op het programma te weten Wemeldinge , zij hadden vorige week een benauwde overwinning gehaald vorige week tegen Cadzand . Voor de Boys stond ook de aansluiting naar de twee eerste ploegen in de stand op het spel.Bij de Boys was alleen Jesse de Jong afwezig door werkzaamheden en op de zaten Ryan Versluis , Thijs Nuijens en Daan Wattel.

In het eerste half uur van de wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en hadden ze ook beide kleine kansjes om op voorsprong te komen , maar echt uitgespeelde kansen waren er niet. Na 32 minuten spelen kreeg Raymond Rovers de bal op zo’n 25 meter van het doel, hij paste de bal keurig op Steffan de Looff die vrij voor de keeper geen fout maakte en de Boys op een 1-0 voorsprong schoot. Na dit doelpunt ging er een last van de schouders bij de Boys. Het was wederom Raymond Rovers die in de 37e minuut de bal op het middenveld kreeg en nu zag hij Maikel v.d. Zande de diepte ingaan en de pass van Raymond kwam precies op tijd , waardoor Maikel alleen voor de keeper verscheen en de Boys een 2-0 voorsprong bezorgde en dit was tevens de ruststand.

Na de rust probeerde Wemeldinge de aansluitingstreffer te bewerkstelligen , maar de verdediging van de Boys gaf geen krimp en probeerde zelf ook de aanval te kiezen en dit resulteerde dan ook in de 3-0 door Raymond Rovers. Wemeldinge kwam in de 7oe minuut nog wel terug toen een voorzet werd binnen gekopt. Even waren de Boys van slag , maar in de laatste 10 minuten van de wedstrijd scoorde Maikel v.d. Zande nog twee keer waardoor de Boys ruim van Wemeldinge won met 5-1 .

De Boys mogen  zich nu op gaan maken voor de topper tegen de nummer 2 te weten Hoedekenskerke/Kwadendamme 1 een ploeg die de Boys meestal niet ligt. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark de Kouter in Hoedekenskerke en begint om 14.30 uur