Col. Boys – WIK’57 (beker)

Op zaterdag 16 september stond voor de Boys de laatste bekerwedstrijd op het programma.

De tegenstander van deze middag was WIK’57 1 uit Kerkwerve een tegenstander die de Boys ook gaan treffen in de competitie

De Boys konden nu wel over de sterkste opstelling rekenen integendeel tot de vorige week verloren wedstrijd tegen de Meeuwen.
Onder een stralend zonnetje begonnen beide ploegen met aanvallende intenties aan de wedstrijd en dat resulteerde in de 20e minuut tot een doelpunt voor de Boys een afgeslagen voorzet werd opgevangen door Justin v.d. Weele en die deed met een bekeken lob over de doelman de Boys op een 1-0 voorsprong.
Na deze voorsprong kregen beide ploegen kansen om doelpunten te maken. Vlak voor rust kregen de Boys toch een doelpunt tegen.
Col.Boys beging een overtreding aan de rand van het strafschopgebied. WIK gooide de bal voor de pot en een speler duwde Steffan de Looff in de rug .
Toch kwam de bal voor het doel en werd binnen gewerkt.
De scheidsrechter die de overtreding niet gezien keurde het doelpunt goed en zo gingen beide ploegen ruste met 1-1 .

Na de rust kwamen de Boys beter uit het kleedlokaal dan hun tegenstander en kregen door Terrence Tazelaar en Joeri Goulooze de kansen om op voorsprong te komen , maar ook WIK kreeg kansen om op voorsprong te komen , maar doelman Raymond Yuen hield de Boys op de been , maar toch kwamen de Boys op achterstand toen een voorzet vanaf de rechterkant werd binnengekopt door een speler van WIK .
Nu moesten de Boys volop in de aanval en kwam er ruimte voor de tegenstander die eingelijk ook niet gevaarlijk werden .
In de slotfase kreeg WIK een vrije trap te nemen op 17 meter van het doel. De bal ging langs de muur in de korte hoek binnen en zo verloren de Boys de wedstrijd met 1-3 .

Over twee weken treffen beide ploegen elkaar weer , maar dan voor de competitie die a.s. zaterdag 23 september voor de Boys beginnen met een thuiswedstrijd tegen Duiveland. Aanvang 14.30 uur.

Bij de Boys maakte de 15 jarige Jari van den Boogaart zijn competitie debuut.