De Noormannen 1 – Col.Boys 1

Voor de Boys stond na 3 oefenwedstrijden de eerste bekerwedstrijd  op het programma een uitwedstrijd naar Westkapelle , waar de plaatselijke club de Noormannen de tegenstander was voor de Boys. Deze club degradeerde vorig seizoen uit de 3e klasse en speelt nu in de 4e klasse

De Boys begonnen aan de wedstrijd in  een wat afwachtende houding  maar probeerde er wel uit te komen . Maar in de eerste 10 minuten leidde dit niet tot echte kansen .  In de 20e minuut verloren de Boys op het middenveld en konden de Noormannen met een goede pass  hun spits vrijmaken en deze ronde de bal netjes af . Wederom konden de Boys weer in de achtervolging en dat leidde tot een kleine kans voor Steffan de Looff die een voorzet schampte met het hoofd en deze ging net naast. De Boys kwamen al snel na deze kans op  een 2-0 achterstand door een goede afstandschot  die naast doelman Yuen in het doel  ging .
Nog voor rust kwam  De  Noormannen zelfs op een 3-0 voorsprong en was de wedstrijd al gespeeld.

In de rust werd de nadruk gelegd dat we meer en korter op de tegenstander moesten zitten en dat gebeurde ook.
De Boys kregen na rust ook maar 1 kans toen Joeri Goulooze alleen voor de keeper kwam maar zijn bal ging niet in het doel.
Ook de Noormannen kregen nog 1 grote kans maar de bal ging onderkant lat uit het doel en dus verloren de Boys deze wedstrijd met 3-0.

Volgende week wacht voor de Boys de thuiswedstrijd tegen de Meeuwen aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur