Colijnsplaatse Boys JO12-1 tegen Terneuzense Boys JO12-3

Zaterdag 14 mei speelden we de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Terneuzense Boys. Nadat het legioen een plaatsje in de zon had ingenomen floot scheidsrechter Pieter voor het begin van het duel tegen de hekkensluiter.

Al na 2 minuten strafte Adam aarzeling van de Terneuzense verdediging af en kwamen we op een 1-0 voorsprong. Met enkele goede reddingen wist onze keeper Luca de 0 te behouden. Vlak voor de time out bereikte een pass van Finn Timur die de voorsprong op 2-0 bracht.

Alhoewel het eerste kwart voor ons voorspoedig verliep was dit niet een typisch duel tegen de nummer laatst. Terneuzen bleek een leuk voetballende tegenstander die in de laatste 2 minuten voor rust 2 keer doel trof en zo langszij kwam.

Omdat we compleet waren was de reservebank goed bezet, na de rust kwamen Martine, Leonardo en Jeroen erin voor Luca, Coen en Emmily.

Het lukte ons wat meer de overhand te pakken en met name Nick, Daan en Tim wisten over links goed te combineren richting het vijandige doel.

Zo’n 5 min na rust trof een schot van Jeroen de lat en ging een inzet van de doorgebroken Tim net naast. Een paar minuten daarna een uitverdedigende bal bij Tim in zijn voeten terecht die niet twijfelde en de 3-2 inschoot. Weer 5 minuten daarna kwam Timur, doordat hij goed druk zette op de Terneuzense verdediging, in balbezit en via zijn tikkie breed kon Tim de eindstand op 4-2 brengen.

Al met al een goede wedstrijd tegen een leuke en sportieve tegenstander.