Luctor-JO13

Woensdagavond 31 mei speelden we de laatste competitie wedstrijd van dit seizoen tegen Luctor. Met een complete selectie reisden we af naar het zonnige Heinkenszand.

Direct aan het begin van de wedstrijd  lieten we ons verrassen door Luctor die goed druk zette. Dat resulteerde er al binnen 2 minuten in dat bij het uitverdedigen een verkeerd geraakte bal in ons eigen doel vloog. Een paar minuten daarna ging een schot van Luctor maar net over. We kregen nog een dubieuze penalty vanwege hands maar die ging helaas net over. Nog steeds ontbrak het aan alertheid en felheid bij Colijn en moest Luca regelmatig in actie komen. Het lukte de Luctor spits dan ook om na het passeren van de verdediging de 2-0 binnen te schieten. Langzaam aan beseften we dat we er met het standje zomeravondvoetbal niet zouden komen en werd de knop omgezet. Nadat Coen de bal na een vrije trap van Adam breed legde kon Max de aansluitingstreffer maken. Vlak voor rust zorgde Timur met een schot vanaf de 16 meter ervoor dat we met een gelijke stand naar de kleedkamer gingen.

Na rust gooide laatste man Daan met zijn meiden Emmily, Lisa en Martine achterin de boel op slot en konden we voorin naar een doelpunt toe gaan werken.

Nadat Jeroen in de 16 een tegenstander uitkapte, legde hij breed op Tim die ervoor zorgde dat we op voorsprong kwamen. We konden nu steeds meer druk gaan zetten, Nick die voor de gelegenheid rechtsbuiten stond, werd regelmatig door Finn gelanceerd, zijn pogingen gingen steeds maar net naast. Ook Nils wist vanuit de linksmid positie Tim goed te bedienen.

Halverwege de 2e helft kreeg Jeroen de bal vanuit een ingooi en van 25 meter joeg hij de bal in het net, 2-4. Even daarna kon uitgerekend Tim met een kopbal vanuit een voorzet van Nick de voorsprong op 2-5 brengen.

Vervolgens onderschepte Max, die een geweldige stofzuiger op het middenveld was, de bal en van zo’n 20 meter afstand schoot hij de 2-6 binnen.

Kort voor tijd kwam de tegenstander nog in balbezit doordat Daan de bal niet kwijt kon en wist Luctor de eindstand op 3-6 te bepalen.

Met deze overwinning hebben we dit leuke seizoen afgesloten met een mooie 4e plaats.👍🏻💪🏻