JO13 – Westhoek

Zaterdagmorgen 4 februari begon regenachtig, al voor scheidsrechter Martijn de wedstrijd liet beginnen was iedereen doorweekt.

Na de verkennende fase kwam Westhoek op zo’n 10 minuten op een 0-1 voorsprong. 5 minuten daarna vloog ook de 0-2 erin. Hoewel Colijn minstens zoveel balbezit had, was Westhoek wat slagvaardiger en zo werd het 10 minuten voor rust ook nog 0-3. Coen moest als laatste man nogal eens als stofzuiger aan het werk. En vlak voor rust kon Luca door goed uit te komen voorkomen dat we met een nog grotere achterstand de kleedkamer in gingen.

Of het aan de siroop lag, de omzettingen of het feit dat het droog was weet ik niet, maar de 2e helft gingen we zeer voortvarend van start. Al na 5 minuten kon Jeroen vanaf eigen helft doorbreken en de 1-3 binnen schieten. Er werd hard gewerkt en we kregen behoorlijk wat kansen, maar hij vloog er helaas niet in.

Vlak voor het eindsignaal werd het nog 1-4. Jammer, want zeker de 2e helft hadden we meer verdient.