SSV-JO13

Zaterdag 11 februari mochten we in Goes aantreden voor de wedstrijd tegen Samen Sporten Vereent 1965.

Na de tegenvaller van vorige week waren we erop gebrand om deze keer de 3 punten mee naar Colijn te nemen. Maar hier was in het begin van de wedstrijd nog niet zoveel van te zien. Iedere keer blijkt weer dat we wat tijd nodig hebben om op gang te komen. SSV wilde daar niet op wachten en na 10 minuten wist hun snelle middenvelder na een solo langs de Colijn verdediging de 1-0 binnen te schieten.

Hierna begon het bij Colijn te lopen en vlak voor rust schoot Jeroen van grote afstand de gelijkmaker binnen.

Na rust werden we aanvallend steeds vaker gevaarlijk en Max had de gevaarlijkste SSV speler in zijn zak waardoor het wachten was wanneer we op voorsprong zouden komen. Dat duurde niet heel lang, want 5 minuten na rust belande een schot van Timur tot zijn eigen verbazing in het doel. Een paar minuten daarna legde Jeroen de bal vanaf de achterlijn terug op Tim, die vanaf de 16 meter met een lobbal de 1-3 maakte. Een tijdje later passeerde Jeroen 2 tegenstanders in de 16 meter en tikte met buitenkant voet de 1-4 binnen. Daan had met zijn verdediging de boel  goed onder controle, maar toch rolde de bal na een misverstand in de verdediging in ons doel en werd het dus 2-4.

Uiteindelijk kon Tim na een dribbel de eindstand op 2-5 bepalen en hadden we de 3 punten dus in de pocket.