SSV JO13/2-Colijnsplaatse Boys JO13

Zaterdag 22 oktober speelden we een vriendschappelijke wedstrijd tegen Samen Sporten Vereent 1965 in Goes.

In het eerste deel van de wedstrijd ging het aardig gelijk op. Na ca 5 minuten opende SSV de score, hun sterk spelende linksvoor schoot vanuit een counter de bal onhoudbaar over Luca heen, 1-0. Vervolgens kwam Tim aan de andere kant alleen voor de keeper, maar zijn schot belande in de handen van de keeper. De periode hierna had Colijn een aantal kansen op de gelijkmaker, maar Tim, Finn en Coen kregen de bal er iedere keer net niet in. Zo gingen we dus met een 1-0 achterstand rusten.

Vlak na rust schoot Jeroen van net buiten de 16 tegen het kruis, de terugkaatsende bal belande voor de voeten van Tim die beheerst de 1-1 binnenschoot.

Hierna kregen Jeroen en Timur nog kansen om ons op voorsprong te zetten, maar ook die pogingen troffen geen doel.

In deze fase kwamen Les Blues er eigenlijk niet meer aan te pas. Er werd goed gecombineerd door Colijn tot aan de 16 meter, vanaf daar leek het net alsof we schrokken😰 van de kans en lukte het iedere keer net niet om de keeper, die overigens goed stond te keepen, te passeren.

Uiteindelijk 5 minuten voor tijd legde Tim vanaf de achterlijn terug op Timur die de 1-2 binnen knalde.