Wedstrijdverslag Kapelle-JO13 cupfighters

Zaterdag 8 oktober stond de laatste wedstrijd in de bekerpoule in Kapelle op het menu. Beiden ongeslagen, dus de winnaar zou doorgaan naar de knock-out fase 👊.

Het was vooraf dus al duidelijk dat dit lastiger zou worden dan de 3 voorgaande wedstrijden.

In het begin van de wedstrijd was Kapelle de betere in het combinatiespel. Dat resulteerde er dan ook in dat ze na zo’n 5 minuten de leiding namen. Bij ons lukte het allemaal net niet, maar na 20 min kon Max toch beheerst de 1-1 langs de uitgekomen keeper binnen schieten. Een mooi doelpunt, maar bij die actie werd zijn scheenbeen geraakt waardoor hij helaas het veld moest verlaten.

Vervolgens kwam na een goede solo een schot van Tim via binnenkant paal weer terug het veld in. Een paar minuten daarna viel ook Nick geblesseerd uit, waardoor onze nieuwe aanwinst Nils zijn debuut kon maken.

Na rust kwamen we steeds meer in balbezit en de 2e helft leek zoals vaak ons betere deel te worden. 15 minuten na rust zorgde Thijs met een keurige schuiver voor een 1-2 voorsprong. Het werd nog een spannend laatste kwartier, pogingen van Finn, Jeroen, Coen en Tim stranden, maar aan de andere kant bleef Kapelle ook gevaarlijk. We wisten toch goed stand te houden en na het laatste fluitsignaal klonk een opgelucht gejuich vanwege het bereiken van de volgende ronde.💪🏻🎉