Verslag Col.Boys 1 – Bevelanders 1

Op donderdag 25 Januari werd de Derby van Noord-Beveland gespeeld . Na vele mailtjes , telefoontjes naar de competitieleider van de KNVB om deze op papier mooie wedstrijd te spelen op een inhaalzaterdag, moest deze worden gespeeld op een doordeweekse dag wat voor vele supporters toch jammer was om deze wedstrijd te komen kijken. Toch waren er nog een heleboel supporters afgereisd naar het sportpark in Colijnsplaat.

Bij beide ploegen waren spelers afwezig zo ook bij de Boys , maar de lijst is te groot om deze allemaal te vermelden. Hierbij  wil ik wel van de gelegenheid gebruik maken om de spelers van het 3e die bij ons op de bank en in het veld  stonden te bedanken voor hun inbreng.

Om 19.30 uur begon de wedstrijd voor beide teams en vanaf het begin was wel duidelijk dat Bevelanders het spel moest maken en de Boys op de counter moesten proberen om een doelpunt te maken. Na 10 minuten kwamen de Boys al op een achterstand en leek het voor de Boys een zware avond te worden, want na 20 minuten kwam Bevelanders  op een  0-2 voorsprong  en na 30 minuten leek de wedstrijd gespeeld toen Bevelanders op een 0-3 voorsprong  kwamen. Maar bij de eerste de beste goede aanval van de Boys leek  er weer een sprankje hoop te komen , toen Stef de Goederen de 1-3 op het bord zettende. Maar op slag van rust gaf de goed leidde scheidsrechter v.d. Velde een strafschop  aan Bevelanders , toen doelman Raymond Yuen  in de ogen van de scheidsrechter een overtreding beging in de 16 meter. Deze strafschop werd benut en zo gingen beide ploegen met een 1-4 stand rusten .

Na de rust probeerde de Boys wel aan te vallen maar waren eigelijk niet bij machte om gevaarlijk te worden. Bevelanders maakte nog de 1-5 en zo kabbelde de wedstrijd naar het einde. Waarbij beide trainers veelvuldig de wissels benutte .

Op zaterdag 3 februari hervat de Boys weer de competitie met een uitwedstrijd tegen Duiveland 1 in Oosterland