Verslag Col.Boys 1 -SNS 1

Na de toch een  grote nederlaag van 2 weken geleden tegen SKNWK 1 , moesten de Boys deze zaterdag thuis  aantreden tegen SNS uit stad aan het Haringvliet op Goeree Overflakkee deze ploeg kan zich nog veilig spelen op papier , maar moesten dan wel winnen van weer een gehavend Colijn , maar dat lijkt iedere week wel een puzzel voor de begeleiding van Col.Boys .

Maar goed wederom stonden er 14 spelers op het wedstrijdformulier en deze jongens zouden deze middag vechten tot de laatste minuut .  De Boys begonnen dan ook goed aan de wedstrijd en kregen redelijke kansen om op voorsprong te komen toch duurde het tot de 20e minuut tot de Boys op voorsprong kwamen een goede pass van Steffan de Looff werd op waarde geschat door Joeri Goulooze die de bal voor het doel gaf en daar stond Terence Tazelaar om de bal achter de doelman plaatste. Maar lang konden de Boys niet genieten van de voorsprong , want in de 25e minuut kwam SNS op gelijke hoogte , maar vlak voor rust kwamen de Boys wederom op voorsprong toen nu Terence Tazelaar de aangever was en Joeri Goulooze de bal achter de doelman plaatste. De Boys konden na een lange tijd eens gaan rusten met een voorsprong 

Na de rust viel er eigelijk weinig te beleven . SNS probeerde wel , maar echt gevaarlijk werden ze niet en bij de Boys was de pijp eigelijk wel leeg , maar bleven ze we vechten tot de laatste  minuut. Ze kwamen ook nog met 10 man te staan toen Danny de Looff met direct  rood van het veld werd gestuurd na opmerkingen op de leiding .

Maar na 90 minuten gingen de Boys wel als winnaar van het veld en dit was de eerste overwinning in het jaar 2024 , want de laatste overwinning dateert van december 2023 tegen Brouwershaven dat op zaterdag 13 April weer de tegenstander zal zijn , maar dan wordt de wedstrijd gespeeld in Brouwershaven . Aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur .