Verslag st. SKNWK/DZC’09 JO14-1- st. Wdijk/Col.Boys JO14-1

Zaterdag 13 april reisden we af naar Nieuwerkerk voor de wedstrijd tegen SKNWK. Al snel na de start kwamen we na een misverstand in onze verdediging op achterstand. Maar daarna konden we het initiatief pakken en hadden het merendeel van het balbezit. Er kwamen wat kleine kansen maar we kregen de bal niet tussen de palen. En tegen het de verhoudingen op dat moment in scoorde SKNWK na een half uur plotseling de 2-0. Maar enkele minuten daarna was het dan toch zover, op een passje van Jeroen kon Timur de aansluitingstreffer binnen schieten. Vlak voor rust scoorde Nils uit een voorzet van Timur de gelijkmaker. Nils was blij dat de opgaande lijn van de afgelopen weken zich uitbetaalde en het team ging de rust in met het gevoel dat er mogelijkheden waren.
Maar vlak na rust passeerde SKNWK met een schot onze keeper van de dag Adam. Nog niets aan de hand, er zouden nog wel mogelijkheden voor ons komen. Maar toen kreeg de supersnelle spits van SKNWK het op zijn heupen. Na 10 minuten in de 2e helft brak hij door en maakte de 4-2. Het lukte ons niet goed hem nog af te stoppen en nog zo’n 10 minuten later scoorde hij met een soortgelijke actie de 5-2. Vlak voor tijd bepaalde SKNWK met een schot in het kruis  uiteindelijk de eindstand op 6-2. Een terechte overwinning van SKNWK, maar gezien het spelbeeld wel wat vertekend.
Volgende week tegen Kloetinge thuis nieuwe kansen.