Verslag Terneuzen JO14-1 – st.Wdijk/Col.Boys JO14-1

Zaterdag 2 maart speelden we de uitwedstrijd tegen Terneuzen. Een ploeg die we nog niet eerder waren tegengekomen, dus we wisten niet goed wat ons te wachten stond. De eerste 10 minuten was het de kat uit de boom kijken en gingen we wat slordig met balbezit om. Na deze opstartperiode liep het beter en werd er goed gecombineerd. Ongeveer een kwartier na het eerste fluitsignaal stuurde Jeroen Timur diep, die alleen op de keeper afging en de 0-1 aantekende. Een paar minuten daarna brak de rechterspits van Terneuzen door, maar Luca maakte zich breed en wist zijn inzet fraai naast te werken. Toch kwam de onzekerheid terug en werden we weer slordig aan de bal. Na een half uur kreeg de Terneuzen spits een vrije schietkans en schoot onhoudbaar de gelijkmaker binnen. Terneuzen bleef druk zetten, maar we hielden stand en zo gingen we met een gelijke stand de kleedkamer in.
Na de rust ging Terneuzen door waar ze gebleven waren. Maar met hard werken wisten we de tegenstander van ons doel vandaan te houden. Coen en Daan stofzuigerden van achteren alles weg en Martine gaf de schotsterke linkerspits geen enkele ruimte. Wel bleek duidelijk dat door het gemis van Max, die ziek thuis moest blijven, de balans in het elftal er niet helemaal was. Na 10 minuten in de 2e helft kreeg Timur een kans om Colijn op voorsprong te brengen, maar helaas belande zijn poging op de paal. Nadat er over en weer nog wat kleine kansen kwamen leek de wedstrijd in een gelijke stand te gaan eindigen. Maar helaas, 5 minuten voor tijd ging een schot van een Terneuzen aanvaller over onze keeper het doel in.
Jammer, teleurgesteld omdat een gelijkspel erin in zat, maar het was goede wedstrijd waarin hard gewerkt werd.